High Tech lab

Electronica testen in het High Tech Lab

Innovatie in het High Tech lab

Met een groot internationaal netwerk van engineers brengen wij innovatiekracht en kennis bij elkaar. Projectteams pakken het volledige high tech productontwikkeling traject op voor onze klanten. In het  High Tech labs hebben wij alle apparatuur om electronica-ontwikkeling te testen. Lees de blog of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

High Tech Software Engineer

Lourens van Zanen is High Tech Software engineer expert en in die rol helpt hij klanten in de High tech industrie bij het ontwikkelen van hun software. 

“Op dit moment werk ik bij Kverneland. Dit is een producent van landbouwapparatuur. Ze maken machines die achter een tractor hangen om mee te zaaien, ploegen, enz. Deze machines zitten vol met elektronica en software waarmee alles gemeten en uitgelezen kan worden. Daarbij heeft Kverneland een online omgeving waarin boeren de prestaties van hun apparatuur kunnen bijhouden, maar ook opdrachten kunnen sturen naar een tractor. Dit heeft als voordeel dat bijvoorbeeld een contractor weet hoeveel product hij moet zaaien.”

“Als Software Engineer bij High Tech heb je continue te maken met innovatie. Als ik naar een klant ga zijn het iedere keer nieuwe uitdagingen waar ik mee te maken krijg. Niemand weet hoe het moet omdat het nog nooit eerder is gedaan. Ik moet dan ook snel schakelen om de juiste oplossing te bedenken. Dat vind ik heerlijk, want zo leer ik telkens nieuwe dingen.”  

Raj Bose is Delivery Manager bij High Tech

Als Delivery Manager heb je een hele andere rol binnen Sogeti.  Als delivery manager ben ik verantwoordelijk voor de high tech projecten die we voor klanten uitvoeren. In deze projecten ontwikkelen we technische systemen. Deze kunnen bestaan uit hardware, software en/of mechanica. Een project begint vaak met het adviseren van een opdrachtgeven over wat een optimale oplossing is voor hun probleem. Als elektronica een onderdeel is van de voorgestelde oplossing, ontwikkelen wij de PCB’s (Printed Circuit Boards). Deze elektronica testen wij in ons eigen High Tech Lab. Hier hebben wij alle specialistische meetinstrumenten beschikbaar.

Werken in High Tech?

Samen met onze klanten zijn we dagelijks bezig om onderzoek te doen naar nieuwe technologieën, prototypes te maken en de industrialisatie te verzorgen. Internet of Things, Artificial Intelligence en smart factories zijn slechts een greep uit de onderwerpen waar wij projecten mee uitvoeren. Ook iets voor jou? Neem contact op voor een vrijblijvende kop koffie of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

Deel dit artikel

Kan ik je helpen?

Verder lezen?

Ontdek meer verhalen van Sogeti collega's!

Naar blogs